0183 - 730469

Keukenstudio Dordrecht

Keukenstudio Dordrecht verkoopt niet, maar adviseert. De klant koopt. Dat is één van de kernwaarden die de studio een oppervlakteverdubbeling opleverden.
Brochure
Plan adviesgesprek

Keukenstudio Dordrecht

Keukenstudio Dordrecht heeft een enorme groei doorgemaakt op de woonboulevard van Dordrecht. Sinds de opening van de Keukenstudio is deze in grootte verdubbeld! Het oppervlakte van de keukenzaak telt nu wel 1100 m² en ook het assortiment is drastisch uitgebreid. Stichters Sander en Berry zijn stellig in de benadering van de klant door de verkoper: die laatste verkoopt niet, maar adviseert. De klant koopt. Geen opdringerig gedoe, dus. En omdat beide eigenaren in Dordrecht wonen, vinden ze het extra belangrijk iedereen tevreden te stellen. Zo krijgen ze geen boze buren op hun dak!
Onze voordelen
Snel
Effectief
Creatief
Klaar voor de samenwerking?

Vraag aan ons

Keukenstudio Dordrecht heeft een breed assortiment aan keukens. Daarom ontstond de behoefte aan een brochure om klanten te informeren over keukentrends, de nieuwste gemakken in de keuken, logistieke informatie rondom de levering van keukens, en het gedreven team achter het bedrijf. Als je zoveel schitterende moderne keukens in je studio hebt, is het makkelijk daar indrukwekkende foto’s van te maken. Meer dan genoeg om een rijke en informatieve brochure samen te stellen!

Onze aanpak

Voor deze opdracht bestond ook onder ons team bij Fraimworks veel animo, want het was één van onze eerste brochureopdrachten!

Keukenstudio Dordrecht leverden – aan de hand van bovenstaande categorieën – naar hun inschatting relevante onderwerpen aan. Op basis van die onderwerpen zijn onze design artists aan de slag gegaan. We maakten een eerste ontwerp en sample, bestaande uit een paar brochurepagina’s. De Keukenstudio gaf ons groen licht om de resterende pagina’s te produceren.

Het leukste, uitdagende deel van deze opdracht was het vinden van een passend ontwerp voor de brochure. De globale lay-out moest monotoon genoeg zijn om één geheel te scheppen, maar ook flexibel genoeg om verschillende secties in de brochure duidelijk van elkaar te scheiden. Op de ene pagina wordt immers één keuken getoond, op de volgende een andere, en soms verschillen die keukens stilistisch gezien aanzienlijk van elkaar. Tussen onze opdrachten door zijn er veel tussentijdse checks geweest en momenten van wederzijdse feedback. We gingen zo door totdat we een indrukwekkend resultaat behaalden waar beide partijen content mee waren – en tot op de dag van vandaag nog steeds zijn!

Klaar voor de samenwerking?

Volg ons op de socials

Vanuit een strategie content bedenken en deze content verspreiden op de voor de doelgroep relevante kanalen: Fraimworks in een notendop! Hoe we dit doen en voor wie we dit doen, proberen we zo goed mogelijk uit te leggen op de website. Toch blijft alles wat we doen 'op maat', omdat we precies datgene doen wat jij nodig hebt. We zijn trots op onze klanten en onze cases en daarom proberen we veel te delen op onze socials. Heb je de website helemaal bekeken? Of wil je liever sneller door ons werk heen scrollen? Check vooral onze socials!

@fraimworks
Fraimworks
Creative Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Veelzijdig

WordProof Timestamp

Bull Renovatievloer

1 2 3 15
Bekijk meer cases
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram