0183 - 730469

Kleyn Trucks

Kleyn Trucks is een familiebedrijf dat al jaren internationaal een ruime voorraad gebruikte Trucks, trailers, kippers en mixers biedt. 
Wervingsvideo's
Plan adviesgesprek

Kleyn Trucks

Kleyn Trucks in Vuren is de vrachtwagendealer wiens glimmende vrachtwagens in alle kleuren de regionale wegen een stukje mooier maken. Laat transport maar over aan deze titanen. Het aanbod van het bedrijf bevat opleggers, trekkers, bakwagens, aanhangers en nog veel meer. Kleyn Trucks helpt je onder andere met je documentatie en douaneafhandeling – en laat je zelfs van Schiphol oppikken als je ze komt bezoeken. Als dat geen service is…
Onze voordelen
Snel
Effectief
Creatief
Klaar voor de samenwerking?

Vraag aan ons

De bekendheid van Kleyn Trucks in Vuren en wijdere omgeving heeft al een hoog niveau bereikt. Wat Kleyn Trucks miste was meer personeel. De vrachtwagenexpert besloot zich te richten tot twee doelgroepen: ervaren monteurs enerzijds en studenten anderzijds. De eerste groep kent het vak al, maar is op zoek naar meer adrenalinerushes, meer uitdaging. De tweede groep zoekt ook uitdaging, maar met name de uitdaging van het leren. Voor beide doelgroepen moesten vacaturevideo’s worden gemaakt: vergelijkbaar, maar toch nét even anders.

Onze aanpak

Wij stroopten onze mouwen op en gingen aan de slag. We bedachten een concept, stelden een shotlist op en planden draaidagen in.

Zoals gewenst is de eerste vacaturevideo gericht op de warmbloedige monteur die de adrenaline door zijn aderen wil laten pompen en geen uitdaging uit de weg gaat. De tweede heeft een soortgelijke invulling, maar spreekt een jongere leeftijdsgroep aan: de specialist in opleiding, oftewel de student. Beide video’s focussen op het werk zelf, het heldhaftige van het samenstellen van een voertuig dat chauffeur en transport door weer en wind van A naar Z brengt. Word onderdeel van de familie, want je haalt het beste in jezelf naar boven; dat is de boodschap.

De kanjers van Kleyn – in deze video’s onze figuranten – maakten het makkelijk om van deze video’s wat moois te maken.

Klaar voor de samenwerking?

Volg ons op de socials

Vanuit een strategie content bedenken en deze content verspreiden op de voor de doelgroep relevante kanalen: Fraimworks in een notendop! Hoe we dit doen en voor wie we dit doen, proberen we zo goed mogelijk uit te leggen op de website. Toch blijft alles wat we doen 'op maat', omdat we precies datgene doen wat jij nodig hebt. We zijn trots op onze klanten en onze cases en daarom proberen we veel te delen op onze socials. Heb je de website helemaal bekeken? Of wil je liever sneller door ons werk heen scrollen? Check vooral onze socials!

@fraimworks
Fraimworks
Creative Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Veelzijdig

WordProof Timestamp

Bull Renovatievloer

1 2 3 15
Bekijk meer cases
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram