0183 - 730469

Ola 

Dé ijsproducent met het iconische hartjeslogo. Magnum, Raket of Cornetto: ze gaan de hele wereld over.
Aftermovie
Sfeerimpressie
Plan adviesgesprek

Ola

Eigenlijk behoeft de merknaam OLA geen verdere uitleg. Je vindt de ijsjes van OLA in het vriesvak van veel verschillende welbekende Nederlandse supermarkten, inclusief Albert Heijn, Jumbo en Plus. De ijsfabrikant die in de jaren vijftig in België werd opgericht – en drie jaar later de Nederlandse grens binnensloop – is inmiddels uitgegroeid tot dé leverancier van consumptie-ijs in Nederland.

Van OLA ken je gegarandeerd meerdere klassiekers: de Raket, de Cornetto, de Calippo, de Solero en zelfs de Magnum mag de ijsgigant tot zijn assortiment rekenen. Zijn ijsjes worden over de hele wereld onder verschillende namen verkocht, maar kunnen altijd worden herkend aan het iconische hartvormige logo.
Onze voordelen
Snel
Effectief
Creatief
Klaar voor de samenwerking?

Vraag aan ons

Ook al ben je alom bekend, meer verbintenis met je doelpubliek is nooit weg. En het is ook niet gek om mensen die al een tijdje geen heerlijk ijsje meer van je hebben gehad, weer even te herinneren aan de verfrissende smaaksensatie. Kinderen zijn een ontzettend belangrijk onderdeel van OLA’s doelgroep – maar hoe bereik je hen het beste?

Het team van Fraimworks kreeg van OLA toestemming om ons innerlijke kind hierop los te laten. Hoe maken we een video die uitbeeldt hoe een kind zich voelt wanneer hij of zij de ijscoman de straat in ziet rijden? Wat is nou echt vrolijk, enthousiasmerend en bruisend? Hoe zorgen we ervoor dat iedereen bij OLA kind aan huis wordt? Met een kleurrijke ijscowagen, natuurlijk – en gratis ijs!

Onze aanpak

Voor deze aftermovie geen in scène gezet verhaal, maar een échte actie op nationale schaal voor de kinderen – en volwassenen – van Nederland!

OLA organiseerde een ijsjestour met een kleurrijke, met OLA-ijsjes bedrukte bus in de hoofdrol die een reis maakte door zeven provincies van Nederland. In totaal legde de OLA ijsbus wel 3019 km af en gingen er 10.000 gratis OLA-ijsjes de toonbank over! Probeer dát maar eens met een traditioneel ijscokarretje.

Om de video in het leven te roepen beperkten we ons (begrijpelijkerwijs, denken wij) tot één buurt. We legden alle tevreden gezichten en gratis ijsjes vast, met op de achtergrond het beruchte raketliedje “We gaan raket nu” door Gerard Joling en Poke, dat in opdracht van OLA werd opgenomen.

De opname van deze video was een buitengewoon leerzame en onvergetelijke ervaring. Het team van Fraimworks spande zich op de grote draaidag in om een voor OLA typerende video neer te zetten… en maakte zich ondertussen ernstig schuldig aan de overconsumptie van OLA-ijsjes.
Klaar voor de samenwerking?

Volg ons op de socials

Vanuit een strategie content bedenken en deze content verspreiden op de voor de doelgroep relevante kanalen: Fraimworks in een notendop! Hoe we dit doen en voor wie we dit doen, proberen we zo goed mogelijk uit te leggen op de website. Toch blijft alles wat we doen 'op maat', omdat we precies datgene doen wat jij nodig hebt. We zijn trots op onze klanten en onze cases en daarom proberen we veel te delen op onze socials. Heb je de website helemaal bekeken? Of wil je liever sneller door ons werk heen scrollen? Check vooral onze socials!

@fraimworks
Fraimworks
Creative Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Veelzijdig

WordProof Timestamp

Bull Renovatievloer

1 2 3 15
Bekijk meer cases
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram