0183 - 730469

Pook Haarden

De vonk die oversloeg tussen de oprichters van POOK en sfeerverwarming, verspreidt zich nu als een lopend vuurtje.
Social Media
Brand films
Plan adviesgesprek

POOK Haarden

De gepassioneerde mensen achter POOK Haarden zien het als hun taak om elke cliënt te voorzien in twee levensbehoeftes: warmte en een sfeervolle leefomgeving. Eigenaar Aart-Jan Tromp kreeg zijn liefde voor vuur met de paplepel ingegoten. Sindsdien zijn veel klassieke open haarden en kachels die je in de regio tegenkomt door POOK aangelegd, altijd met oog voor stijl en praktische waarde – en altijd op maat. Dat zien wij graag: letterlijk, want POOK is ook nog eens onze overbuurman op de Vlietskade!
Onze voordelen
Snel
Effectief
Creatief
Klaar voor de samenwerking?

Vraag aan ons

In de ambities van deze vuurmakers ontbrandde een specifiek verlangen. Betere online profilering was daarvan de kern. De showroom van POOK vol klassieke en moderne hout-, gas- en elektrische haarden mocht wel eens vaker gezien worden. Eigenaar Aart-Jan wist al wat hij wilde: een video. Zoals een vlam tot zijn recht komt in een open haard – en je er minutenlang naar kunt staren – wordt de kracht van vuur het beste gevat in beeldmateriaal. Tussen POOK en Fraimworks sloeg de vonk over.

In gesprek werden we het er gauw over eens: niet één video, maar twee video’s zouden uitkomst bieden. De eerste werd een echte ode aan vuur, een video die triggert en meesleept: één met een prominente plaats op de website. De tweede werd een persoonlijk portret van Aart-Jan, het gezicht van én de warme persoonlijkheid achter POOK Haarden. Beide video’s vervullen een eigen functie: respectievelijk het fascineren van potentiële klanten én het verhaal achter POOK vertellen.

Onze aanpak

Bij de planning en productie van beide video’s zetten we sterk in op storytelling. Het idee voor een ode aan vuur baseerden we op het interview met Aart-Jan waarin hij vertelde wat vuur voor hem betekende. Vroeger werkte hij in het familiebedrijf van zijn ouders en vierden zij samen kerst in de showroom. Alle haarden staken ze daarvoor aan. Sindsdien vormt vuur de rode draad van zijn leven.

Het uitdragen van een stukje persoonlijkheid is een belangrijk element in elke video. Wij vinden de wijze waarop Aart-Jans persoonlijkheid de bedrijfsidentiteit van POOK Haarden vormgeeft indrukwekkend. Voor ons de uitdaging die identiteit in video te vatten.

Naast de productie van de twee video’s, namen we ook de social media accounts van POOK Haarden voor onze rekening. We schieten geregeld nieuwe content voor onze overbuurmannen en -vrouwen bij POOK en hopen dat nog lange tijd met veel enthousiasme te mogen doen.
Klaar voor de samenwerking?

Volg ons op de socials

Vanuit een strategie content bedenken en deze content verspreiden op de voor de doelgroep relevante kanalen: Fraimworks in een notendop! Hoe we dit doen en voor wie we dit doen, proberen we zo goed mogelijk uit te leggen op de website. Toch blijft alles wat we doen 'op maat', omdat we precies datgene doen wat jij nodig hebt. We zijn trots op onze klanten en onze cases en daarom proberen we veel te delen op onze socials. Heb je de website helemaal bekeken? Of wil je liever sneller door ons werk heen scrollen? Check vooral onze socials!

@fraimworks
Fraimworks  
Creative Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Veelzijdig

WordProof Timestamp

Bull Renovatievloer

1 2 3 15
Bekijk meer cases
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram