0183 - 730469

SKG

Nieuwsgierigheid belonen en een kind de ruimte te geven om te leren in een ongedwongen sfeer: daarvoor staat SKG.
Allround Mediapartner
Plan adviesgesprek

Wie is de SKG?

Stichting Kinderopvang Gorinchem, of de SKG, verzorgt kinderopvang in de regio voor kinderen uit de leeftijdscategorie 0 tot 13 jaar. De SKG is verspreid over heel Gorinchem en heeft vestigingen voor peuteropvang, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en een gastouderbureau. Volgens de SKG is het ontzettend belangrijk dat kinderen uitdagingen aangaan, zichzelf en de wereld ontdekken en onder begeleiding van enthousiaste medewerkers deelnemen aan leuke activiteitenprogramma’s. Wie kan zich in die overtuiging nu niet vinden?
Onze voordelen
Snel
Effectief
Creatief
Klaar voor de samenwerking?

Vraag aan ons

De SKG is volwaardig mediapartner van Fraimworks. Dat houdt in dat we op consistente basis veel méér doen dan ‘alleen’ het produceren van verschillende soorten video’s. Elke kinderopvangvestiging heeft verschillende behoeftes, of het nu een video is, een brochure of ander printwerk. Wel zo handig als je dan één mediapartner hebt die alles voor je kan betekenen! Voor ons een erg leuke uitdaging, want de opdrachten die we voor de SKG mogen uitvoeren zijn divers en houden ons in ontwikkeling.

Onze aanpak

De video’s die we voor SKG hebben geproduceerd, zijn net zo veelvoudig als ze gevarieerd zijn! Het hoofddoel van een deel van de video’s is informeren. Een goed voorbeeld daarvan zijn onze producties voor VE, oftewel Voorschoolse Educaties. Door middel van VE – en met behulp van onze producties – halen peuters spelenderwijs hun taalachterstand in.

Naast de VE producties maken we ook video’s van andere aard, zoals sfeerimpressies in de kerstperiode of aftermovies die worden gefilmd bij evenementen die de SKG organiseert. Ondertussen wordt de kinderopvangmedewerker in zijn/haar computervaardigheden ondersteund door tutorialvideo’s.

Zoals eerder aangegeven houden onze werkzaamheden hier niet mee op. We ontwikkelen – dat wil zeggen, ontwerpen en schrijven – ook geprint promotiemateriaal zoals informatiefolders of -brochures. Tot slot leveren we praktische (speel)elementen zoals een memoryspel of dagritmekaarten. Die dagritmekaarten zet de SKG in als onderdeel van hun leerprogramma’s: ze worden bijvoorbeeld bedrukt met de dagen van de week of momenten van de dag, en gebruikt om structuur aan te brengen in het dag- en weekverloop van de jongste generatie.

Wij zijn erg blij met onze continue samenwerking met de SKG en hopen op deze manier nog lange tijd te mogen bijdragen aan de voorspoedige ontwikkeling van kinderen!

Klaar voor de samenwerking?

Volg ons op de socials

Vanuit een strategie content bedenken en deze content verspreiden op de voor de doelgroep relevante kanalen: Fraimworks in een notendop! Hoe we dit doen en voor wie we dit doen, proberen we zo goed mogelijk uit te leggen op de website. Toch blijft alles wat we doen 'op maat', omdat we precies datgene doen wat jij nodig hebt. We zijn trots op onze klanten en onze cases en daarom proberen we veel te delen op onze socials. Heb je de website helemaal bekeken? Of wil je liever sneller door ons werk heen scrollen? Check vooral onze socials!

@fraimworks
Fraimworks
Creative Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Veelzijdig

WordProof Timestamp

Bull Renovatievloer

1 2 3 15
Bekijk meer cases
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram