0183 - 730469

Van der Westen Bakery

De biologische familiebakkerij met decennialange ervaring. Eerlijk en puur bakken is en blijft een keuze.
Brand film
Plan adviesgesprek

Van der Westen Bakery

Deze biologische familiebakkerij zit sinds 1950 tot aan haar ellebogen in het deeg en bloem. Generaties lang voorziet de biologische bakker Nederlandse en Belgische broodliefhebbers van puur en eerlijk brood en banket.

Sinds de jaren negentig werkt bakkerij Van der Westen samen met bio-bakkerij Zonnemaire in Waspik. In juni 2021 kwam daar nog eens bio-bakkerij Verbeek in Brummen bij. Samen steeds sterker worden: dat doet de bakkerij al sinds haar oprichting, en dat blijft zij doen. Door de aderen van deze bakkersfamilie stroomt bloem!

Onze voordelen
Snel
Effectief
Creatief
Klaar voor de samenwerking?

Vraag aan ons

Bakkerij Van der Westen wilde haar identiteit als biologische bakker met meerdere decennia ervaring aan de wereld laten zien. Het is immers een keuze om duurzaam te bakken. Een bepaalde doelgroep voelt zich door die keuze aangesproken. Die doelgroep moest beter bereikt worden. Bij Van der Westen is het niet alleen zoete broodjes bakken, maar de daad bij het woord voegen. Voor deze generatie, maar ook voor volgende generaties. Dát was hun boodschap.

De familiebakkerij vroeg ons om een bedrijfsfilm die dit zou benadrukken. Daar zagen wij wel brood in!

Onze aanpak

In gesprek met bakkerij Van der Westen luisterde ons concepting team aandachtig naar bovenstaande wensen. We schreven een eerste voice-over en concept en verwerkten de feedback die we daarop ontvingen zorgvuldig. Halverwege het editing proces koos de bakkerij de voice-over stem die haar het meeste aansprak.

Uit de video moest blijken dat de bakkersfamilie zich al generaties lang, sinds 1950, actief inzet voor huidige en volgende generaties. Bakkersambacht zit de familie in het bloed. Ze werken samen, eerlijk en transparant. Biologisch bakken is een keuze die ze steeds opnieuw maken. Het is die expliciete keuze, de onophoudelijke passie en de decennialange ervaring die Van der Westen van andere biologische bakkers onderscheidt… en hun brandfilm van andere bedrijfsfilms!
Klaar voor de samenwerking?

Volg ons op de socials

Vanuit een strategie content bedenken en deze content verspreiden op de voor de doelgroep relevante kanalen: Fraimworks in een notendop! Hoe we dit doen en voor wie we dit doen, proberen we zo goed mogelijk uit te leggen op de website. Toch blijft alles wat we doen 'op maat', omdat we precies datgene doen wat jij nodig hebt. We zijn trots op onze klanten en onze cases en daarom proberen we veel te delen op onze socials. Heb je de website helemaal bekeken? Of wil je liever sneller door ons werk heen scrollen? Check vooral onze socials!

@fraimworks
Fraimworks
Creative Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Veelzijdig

WordProof Timestamp

Bull Renovatievloer

1 2 3 15
Bekijk meer cases
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram