0183 - 730469

Van Ekeren Kuiper Makelaars

Jouw makelaar Voor ’t Leven. Van Ekeren begeleidt je, snel en altijd bereikbaar, door elk nieuw woonavontuur.
Projectvideo’s
Plan adviesgesprek

Wie zijn Van Ekeren Kuiper Makelaars?

Zoek je een makelaar in Leerdam, dan zoek je Van Ekeren Kuiper. Voor koop-, huur- en nieuwbouwwoningen die al zijn gerealiseerd of dat in de nabije toekomst worden ben je bij Van Ekeren aan het juiste adres.

Het bedrijf werd in 1996 opgericht door Jenno Van Ekeren. Sindsdien is de makelaar in Leerdam benaderbaar en altijd bereikbaar. De makelaars, taxateurs en andere medewerkers in dienst voelen zich één met het bedrijf én koesteren een gedeelde liefde voor vastgoed. Aan de klant zijn zij niet minder toegewijd. “Je hebt ons Voor ’t Leven!” is hun veelzeggende motto!

Onze voordelen
Snel
Effectief
Creatief
Klaar voor de samenwerking?

Vraag aan ons

Als makelaar in Leerdam overziet Van Ekeren veel indrukwekkende projecten in de regio. Woningbouw is een engagerend onderwerp dat doorgaans veel aandacht geniet, want behoefte aan woningen is er altijd. Omdat Van Ekeren Kuiper als bedrijf al vrij veel lokale bekendheid geniet, was het vooral zaak om zijn individuele projecten eens in het zonnetje te zetten.

De projectvideo’s zouden dus functioneren als digitale uithangborden voor de individuele projecten van het makelaarsbureau. Aan ons bij Fraimworks de vraag om enkele sprekende projecten te verfilmen. Als kunstenaars van het witte doek – al zeggen we het zelf – draaien we daar onze handen natuurlijk niet voor om.

Onze aanpak

In overleg bepaalden we welke projecten geschikt waren voor verfilming. We stelden vast welke medewerkers van Van Ekeren Kuiper in de video zouden figureren, schreven een concept en stelden een shotlist en planning op. We begonnen pas toen elk facet van de voorbereiding stond als een huis.

We maakten onder andere producties voor de afdelingen Buitenstate en Nieuwbouw van de makelaar in Leerdam, zoals het nieuwbouwproject ‘Eiland van Leede’.

Als we de projectvideo’s vergelijken met een huis, dan zijn de draagmuren de brede droneshots van de landschappen, de input van de medewerkers die aan het woord komen en charmerende, pittoreske opnames van recent gerealiseerde woningen. En elke kijker weet: dit huisje heeft geen kruisje!
Klaar voor de samenwerking?

Volg ons op de socials

Vanuit een strategie content bedenken en deze content verspreiden op de voor de doelgroep relevante kanalen: Fraimworks in een notendop! Hoe we dit doen en voor wie we dit doen, proberen we zo goed mogelijk uit te leggen op de website. Toch blijft alles wat we doen 'op maat', omdat we precies datgene doen wat jij nodig hebt. We zijn trots op onze klanten en onze cases en daarom proberen we veel te delen op onze socials. Heb je de website helemaal bekeken? Of wil je liever sneller door ons werk heen scrollen? Check vooral onze socials!

@fraimworks
Fraimworks.nl
Creative Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Veelzijdig

WordProof Timestamp

Bull Renovatievloer

1 2 3 15
Bekijk meer cases
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram