0183 - 730469

Van Rosmalen

“Buitengewoon… rustgevend.” De hoveniers van Van Rosmalen hebben stuk voor stuk groene vingers.
Brand film
Plan adviesgesprek

Over Van Rosmalen

Hoveniersbedrijf Van Rosmalen in Gorinchem is professioneel tuinontwerper van rustgevende tuinen. Ook voor tuinonderhoud en -aanleg ben je bij deze vakmannen met groene vingers aan het juiste adres. Of je nu een klein of groot budget tot je beschikking hebt, of je nu verlangt naar een weelderige of juist een low maintenance tuin, Van Rosmalen legt hem ononderbroken aan. Zoals ze het zelf formuleren: “pluk de vruchten van vijfentwintig jaar ervaring in het groen!”
Onze voordelen
Snel
Effectief
Creatief
Klaar voor de samenwerking?

Vraag aan ons

De hovenier in Gorinchem was al tevreden met zijn klantenbestand. Daarom richtten de tuinarchitecten zich graag op dat wat ze wél voor verbetering vatbaar achtten: de professionalisering van hun bestaande online kanalen. Die vroegen volgens het hoveniersbedrijf om kwalitatief hoogstaande content die écht indruk zou maken.

Een krachtig online statement zou plotsklaps duidelijk maken waarom de hoveniers van Van Rosmalen échte tuinspecialisten zijn. Iedereen zou bij hen moeten zijn voor het ontwerp en de aanleg van een nieuwe tuin. Omdat de werving van nieuwe klanten geen belangrijk streven was, werd dit statement gemaakt met de bedoeling het bedrijf een sterkere identiteit te geven en die identiteit op overtuigende manier uit te dragen. De intentie was dus eerder het behoud van klandizie en status dan de verwerving daarvan.

Van Rosmalen had al een specifieke bijeenkomst in gedachten – een samenkomst van de business club – waar het bedrijf de kans zou krijgen zich opvallend te profileren. Het was dus de bedoeling dat de video daar getoond zou worden aan aanwezigen.

Onze aanpak

Op basis van deze wensen besloten we enigszins gebruik te maken van storytelling elementen. We kozen ervoor ons te concentreren op één specifieke tuin, aangelegd door Van Rosmalen: maar deze hoefde niet perse in volle glorie in beeld gebracht te worden. De nadruk lag – misschien onverwachts – niet op prachtige beelden van bloemen en groeiend groen. In plaats daarvan vestigden we de aandacht op de positieve invloed van een mooie tuin op mensen en hun gemoedstoestand.

Niet perse esthetiek, dus, maar effect. En dat effect moest inspelen op de emotie van de kijker. De kijker moest begrijpen dat Van Rosmalen tuinen begrijpt. Dat het bedrijf inziet wat een tuin maakt of breekt, en hoe impactvol een tuin in positieve zin kan zijn op het leven van een familie. En dat positieve effect wordt alleen bewerkstelligd door een excellent ontworpen en aangelegde tuin. Dat kan Van Rosmalen je bezorgen.
Klaar voor de samenwerking?

Volg ons op de socials

Vanuit een strategie content bedenken en deze content verspreiden op de voor de doelgroep relevante kanalen: Fraimworks in een notendop! Hoe we dit doen en voor wie we dit doen, proberen we zo goed mogelijk uit te leggen op de website. Toch blijft alles wat we doen 'op maat', omdat we precies datgene doen wat jij nodig hebt. We zijn trots op onze klanten en onze cases en daarom proberen we veel te delen op onze socials. Heb je de website helemaal bekeken? Of wil je liever sneller door ons werk heen scrollen? Check vooral onze socials!

@fraimworks
Fraimworks   
Creative Branding Agency

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen doen?

Onze experts helpen je graag verder!
Stel een vraag

Veelzijdig

WordProof Timestamp

Bull Renovatievloer

1 2 3 15
Bekijk meer cases
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram